Krizni štab dozvolio otvaranje bašti kafića i restorana

Na sednici Kriznog štaba dogovoreno je da se dozvoli otvaranje ugostiteljskih objekata u baštama i na otvorenom uz poštovanje propisanih mera.
Krizni štab dozvolio otvaranje bašti kafića i restorana
Foto: 021.rs
Rad uslužnih delatnosti, prehrambenih prodavnica, teretana produžen je do 22 časa, prenosi Blic.
 
Ove mere počinju da važe od ponedeljka. 
 
Razmatrano je i otvaranje tržnih centara, ali je konstatovano da i ukoliko budu otvoreni, neće početi da rade pre srede. Otvaranje tržnih centara proći će još jednu proveru i analizu situacije i broja zaraženih Kovidom.
 
Prema saznanjima Blica, rad kafića i restorana na otvorenom imaće pravila koja će strogo morati da se poštuju. 
 
Relaksaciju mera koja kreće od ponedeljka predložila je premijerka Ana Brnabić. Njenom predlogu nije se usprotivio medicinski deo Kriznog štaba.
  • N.Sad

    07.04.2021 14:35
    Eno ih sede u centru u bašti kafića, zubi im cvokoću ali uporni su hahaha. Za ponedeljak najavljuju 22 stepena Celzijusova i budite sigurni da ih tad nećete videti.
  • Samo

    05.04.2021 11:05
    ću
    Samo ću ovo reći, jbt se krizni štabu, i niko ne mora da primi vakcinu, jer očigledno se radi sve prema interesu naših divnih političara.
    I oni što su igrali kolo, ko da im zameri ako vi otvarate sve kafiće, kladionice i mammine mame.
  • Lepa protina kci

    04.04.2021 18:33
    Ja stvarno razumem da je rizik otvoriti skole jer retko ko postuje mere, treca sam godina srednje skole i ne mogu vise ovako. Otudjila sam se od prijatelja, nema vise zagrljaja, smejanja, simpatija. Razumite nas malo zelimo da imamo normalno detinjstvo, pustite skole, ali uvedite sankcije ko ne nosi masku. Povećajte kontrolu, ali dajte ljudi ne zelimo da budemo zombiji koji stalno vise za kompjuterom, jer ja ne mogu ovako vise, a i dosta njih prodjose godine, a ne doziveh prvi poljubac u najlepsim godinama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija