Tozovac će biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić odobrio je danas da velikan srpske narodne muzike Predrag Živković Tozovac bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, saopštio je gradski sekretarijat za informisanje.
Radojičić je poručio da nas je napustio velikan narodne muzike, i ocenio da je Tozovac bio je jedinstven među izvođačima koji je numere uvek izvodio s velikom lakoćom, pokazujući neprevaziđen dar da osvoji publiku.
 
Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je danas od posledica virusa korona u 85. godini.
  • Dragan Blazic

    07.04.2021 12:17
    Odgovor
    Kako te nije sramota i sta je smesno! Otisao je ali ce da se pamti! Tozo Kraljevo tuguje Srbija tuguje! Prijatelj si bio nase porodice Laka ti Tozo Srpska zemlja!
  • leona

    07.04.2021 09:02
    Aleja zaslužih gradjana
    Sahranjivati pevače i zabavljače u Aleji zslužnih gradjana (što treba da je znak počasti) ukazuje
    na potpuno premećene vrednosti u društvu.
    Gde je sahranjen nedavno preminuli akademik Dr Ivan Klajn?
  • Nikola

    07.04.2021 04:46
    Ne želim ni najmanje da vređam preminule, ali šta je ovo!? Zašto se u Aleji zasluženih građana sahranjuju pevači (kakva god muzika bila), a zašro se ne sahranjuju akademici, umetnici i naučnici!?
    Pa dobro, ko čini državu iole funkcionalnom i ko može da je učini boljom!? Neko ko puni dvorane uz manje i više vesele note ili neko ko vam učini život lakšim, dođe do određenih saznanja ili stvori nešto više od puke zabave!?
    Ne želim loše nekome niti da potcenjujem bilo koga, ali ovo je smešno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.