Advokatica Ninoslava Jovanovića najavila žalbu na presudu za doživotnu robiju

Advokat Milena Stojanović, branilac po službenoj dužnosti Ninoslava Jovanovića (48) iz Malče koji je 5. januara osuđen na doživotnu robiju zbog otmice i silovanja dvanaestogodišnje M.K. iz Suvog Dola, izjavila je danas da će podneti žalbu na prvostepenu presudu.
Advokatica Ninoslava Jovanovića najavila žalbu na presudu za doživotnu robiju
Foto: 021.rs
Jovanović je kazala da će podneti žalbu zbog "bitne povrede odredaba krivičnog postupka, povrede krivičnog zakona i pogrešno i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja".
 
Stojanović je na završnom ročištu najavila podnošenje žalbe nakon prijema presude, tako da žalba ne predstavlja iznenađenje.
 
Presudu doživotne robije Jovanoviću je izrekla sudija Višeg suda Tamara Savić, po okončanju suđenja koje je trajalo tačno godinu dana od kada je otmičar uhapšen na groblju u Malči.
 
Otmica se dogodila 20. decembra na putu do škole u Brzom Brodu, a devojčica je pronađena 10 dana kasnije u selu Pasjača.
 
Psihijatrijskim veštačenjem u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu ustanovljeno je da je Jovanović sve vreme otmice i bekstva bio uračunljiv.
 
Do donošenja pravosnažne presude otmičar će biti u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda u Nišu.
  • Dragan

    12.04.2021 16:13
    bolestan
    Тај човек је очигледно болестан и треба да се лечи - доживотни затвор га неће излечити, али на слободу не може да иде ако се не излечи. Дакле, лечење, а не затвор и то лечење или до оздрављења или да живот проведе у затворској болници.
  • Zare

    12.04.2021 12:43
    Zare
    Mnogi od vas neznaju kako se advokat Fila procuo. Kada je sa svojim ocem isto advokatom u vreme SFRJ spasio zenu koja je ucinila gnusan zlocin smrtne kazne. Dali ce ovo uspeti neznam ova advokatica ali ako uspe bice u zizi popularnosti i medju najtrazenijim advokatima. Tako je sa advokatima.
  • G

    12.04.2021 11:37
    G
    Šta god mi obični građani emotivno mislili advikati rade svoj posao. Ko je najbolji advokat...? Onaj koji ima veze! Ova advokatica da uspe u svojoj nameri vinula bise u vrh advokatizma to jest vise klijenata,vise novca!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija