Svi penzioneri dobijaju pakete vitamina do 5. juna

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Sanja Škodrić najavila je da će do 5. juna svi penzioneri u Srbiji dobiti pakete vitamina koje je obezbedila država.
Svi penzioneri dobijaju pakete vitamina do 5. juna
Foto: Pixabay
Ona je navela da je isporuka prvih 300.000 paketa sa cinkom i vitaminima C i D3 počela u ponedeljak. 
 
"Do 5. juna svi penzioneri u Srbiji dobiće vitamine na kućnu adresu", kazala je danas direktorka RFZO za Prvu televiziju.
  • đok

    13.04.2021 10:46
    bagra
    I prošle godine Marta, Aprila, Maja meseca su već dobili pakete novih bolesti zbog tamničenja u stanove i kuće, što fizički što mentalno, mmrrrššš bre bagro s vlasti!!!
  • g pen

    13.04.2021 10:30
    Ludi su bez toga. A da su isplatili iznos paketa? Ah da, radikalski dzepovi.
  • nn

    13.04.2021 10:26
    Brže, jače, najgore
    Imaju li nameru da zaključaju penzionere? Šta će im D vitamin kada sunce prži već u maju? Ludnica je kanda širom otvorena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.