Počela vakcinacija novinara iz BiH u Beogradu

Vakcinacija novinara iz Bosne i Hercegovine protiv koronavirusa počela je u utorak na Beogradskom sajmu, saopštilo je Udruženje novinara Srbije.
Počela vakcinacija novinara iz BiH u Beogradu
Foto: 021.rs
Besplatne vakcine obezbeđene su za 100 novinara, a vakcinaciju su organizovali UNS i Udruženja novinara Republike Srpske.
 
"Nekoliko desetina novinara je danas vakcinisano, a svakako se nadam ćemo ovu akciju nastaviti i kasnije. Pozivam kolege iz Republike Srpske i Federacije BiH da se prijave kada budemo objavili novi poziv za vakcinaciju jer smo mi novinari ugroženi, stalno na terenu i u kontaktu sa ljudima", naveo je predsednik UNS Vladimir Radomirović.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija