Teško povređen radnik u flotaciji Ziđina u Boru

Boranin V.D. (35), radnik mašinske službe održavanja u borskoj flotaciji rudnika "Jama" Serbia Zijin Copper, zadobio je teške telesne povrede prilikom pada na beton sa šest metara visine dok je sa kolegama radio na sanaciji gazišta, kroz koje je i propao.
Teško povređen radnik u flotaciji Ziđina u Boru
Foto: 021.rs
Direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović potvrdio je za sajt istmedia.rs da je radnik primljen sa teškim telesnim povredama opasnim po život.
 
"Pacijent je primljen sa teškim povredama opasnim po život, ali je bio svestan i komunikativan. Zadobio je teške povrede kičme i butne kosti, nakon čega je prebačen u Urgentni centar u Beogradu, gde bi trebalo da bude operisan",  rekao je Joksimović.
 
O ovom događaju obavešten je Opštinski javni tužilac i naložen je uviđaj, kako bi se ustanovilo da li postoje elementi krivičnog dela.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija