Instruktor folklora uhapšen zbog napastvovanja dvanaestogodišnje devojčice

Beogradska policija uhapsila je instruktora folklora iz Ostružnice D. N. (58) zbog nedozvoljenih polnih radnji.
Instruktor folklora uhapšen zbog napastvovanja dvanaestogodišnje devojčice
Foto: 021.rs
On je, kako se sumnja, 12. aprila ove godine dvanaestogodišnju devojčicu koju poznaje od ranije uveo u prostorije jednog doma kulture na Čukarici, u kojem je zaposlen, gde ju je potom neprimereno dodirivao.
 
Ovaj muškarac se tereti i da je devojčicu poljubio u obraz i pokušao da je poljubi u usta.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
  • Stuka

    14.04.2021 17:32
    Samo prijavljujte manijake, neka snose posledice svojih misli i dela
  • Folkloraš KUD-a

    14.04.2021 15:23
    Zna se sve
    U jednom našem, svojevremeno eminentnom i čuvenom KUD-u u Novom Sadu, ima jedan sličan "instruktor", malo je i stariji od ovog iz teksta, koji je decenijama maltretirao mlade članice tog KUD-a.
    Sve se zna!
    To su sada odrasle, zrele žene koje i dalje nose traumu zbog tog odurnog zlikovca koji je svoju nastranost ispoljavao decenijama nad desetinama mladih devojaka...
    Mnogi od nas, bivših, pa i sadašnjih članova tog Društva (koje se nalazi u blizini strogog centra Novog Sada) znamo za te nastranosti "instruktora" i svojevremeno i direktora KUD-a, ali verovatno zbog silnih psihičkih trauma koje su te mlade devojke doživele, one se ne oglašavaju i ne prijavljuju manijaka.
    Svi mi ostali, koji znamo o tome, nemamo nikakav pravni osnov da bilo šta preduzmemo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija