Nišlijka napala starijeg muškarca nakon rasprave zbog psa i povredila mu oko

Niška policija uhapsila je M.Đ. jer je nakon kraće rasprave zbog psa napala 70-godišnjeg muškarca i nanela mu teške povrede, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.
Nišlijka napala starijeg muškarca nakon rasprave zbog psa i povredila mu oko
Foto: 021.rs
Policija sumnja da je, u nedelju uveče, u jednom parku u Nišu, M.Đ. udarila u glavu tog muškaraca povocem za psa i teško mu povredila oko.
 
Povređeni muškarac je zbrinut u niškom Kliničkom centru, saopštila je policija.
 
Osnovno javno tužilaštvo naložilo je pritvor do 48 sati za M.Đ. nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu.
 
Policija će, po nalogu tužilaštva, podneti krivičnu prijavu protiv još jedne žene koja je zajedno sa M.Đ. učestvovala u napadu.
  • Sava

    20.04.2021 07:00
    A sad lepo
    Da je deda odere od kazne, da proda stan pa da isplati odštetu.Postali smo bolestan narod, pomodarstvo i boleština za kučićima...bar da usvajaju pse sa ulice, ali ne, hoće psihički bolesna sirotinja da izigrava elitu, ili mafijaše sa stafordima.
  • Etol

    20.04.2021 01:07
    Sada su i vlasnici pasa počeli da napadaju pošten svet. Nije nam dosta sro se plašimo pasa sada smo u opasnosti i od njihovih vlasnika.
  • Ja

    19.04.2021 22:27
    I u Novom Sadu ima mnogo patoloskih slucajeva vlasnika pasa koji ne prezaju da: psuju, prete i isto nasrnu na druge jer ste im rekli da pozovu svog psa koji se zatrcao na vas. A vi zasluzujete sve to jer kako niste odusevljeni njihovom kucom i jos trazite da joj uskrate igru tako sto ce lajati i skakati po vama ili vasem detetu. Cim za svoje kuce kazu da je njihova "beba", koja "nece ona ne bojte se", "samo hoce da se igra" i "sklonite dete da ne pomisli od njega da je igracka" znate da osoba koja vam prilazi nije sasvim cista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.