Autor: Beta

Info
19.04.2021.
19:40
Niška policija uhapsila je M.Đ. jer je nakon kraće rasprave zbog psa napala 70-godišnjeg muškarca i nanela mu teške povrede, saopšteno je iz Policijske uprave u tom gradu.
  • Sava

    20.04.2021 07:00
    A sad lepo
    Da je deda odere od kazne, da proda stan pa da isplati odštetu.Postali smo bolestan narod, pomodarstvo i boleština za kučićima...bar da usvajaju pse sa ulice, ali ne, hoće psihički bolesna sirotinja da izigrava elitu, ili mafijaše sa stafordima.
  • Etol

    20.04.2021 01:07
    Sada su i vlasnici pasa počeli da napadaju pošten svet. Nije nam dosta sro se plašimo pasa sada smo u opasnosti i od njihovih vlasnika.
  • Ja

    19.04.2021 22:27
    I u Novom Sadu ima mnogo patoloskih slucajeva vlasnika pasa koji ne prezaju da: psuju, prete i isto nasrnu na druge jer ste im rekli da pozovu svog psa koji se zatrcao na vas. A vi zasluzujete sve to jer kako niste odusevljeni njihovom kucom i jos trazite da joj uskrate igru tako sto ce lajati i skakati po vama ili vasem detetu. Cim za svoje kuce kazu da je njihova "beba", koja "nece ona ne bojte se", "samo hoce da se igra" i "sklonite dete da ne pomisli od njega da je igracka" znate da osoba koja vam prilazi nije sasvim cista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna