Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića.
"Obaveštavamo Vas da je od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića, kome je stavljeno na teret izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih", navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
 
Navode i da je predloženo produženje pritvora prema okrivljenom.
 
"O predlogu za produženje pritvora i potvrđivanju podnete optužnice odlučivaće Viši sud u Beogradu. Radi zaštite privatnosti učesnika u postupku, predloženo je isključenje javnosti tokom trajanja glavnog pretresa", navodi tužilaštvo.
 
Podsetimo, javnost je za slučaj Miroslava Aleksića saznala u januaru, kada je glumica Milena Radulović ispričala šta je pretrpela od svog profesora glume, Miroslava Aleksića. U tužilaštvu je davala iskaz pet sati, a tokom višesatnog ispitivanja do detalja je ispričala šta je preživela.
  • xqt

    21.04.2021 18:29
    Što pre, to bolje
    Miki će trebati društvo. Hapsite ostale. Ima ih dosta.
  • jelena

    21.04.2021 18:03
    bravo za tužilaštvo
  • Limun

    21.04.2021 17:34
    pa
    Mika je u žalbi naveo da neće da bude cimer sa Markovićem Bukvom,makar dok su u istrazi,jel je Mika 18+

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.