Vučić: Postignut dogovor sa Modernom, vakcine stižu do kraja oktobra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je postignut dogovor o nabavci vakcina sa američkim proizvođačem Moderna, i da očekuje da će te vakcine stići u Srbiju do kraja oktobra.
Vučić: Postignut dogovor sa Modernom, vakcine stižu do kraja oktobra
Foto: Pixabay
Vučić je u serijalu diskusija američke organizacije Atlantski savet, koja se  emituje uživo, istakao kao odgovor na spekulacije i kritike oko procesa vakcinacije, da Srbija nije učestvovala u trećoj ili četvrtoj fazi testiranja kineske i ruske vakcine, i dodao "da smo ih samo kupili kada je testiranje završeno".
 
"Morate da istrpite oštre kritike kada nešto radite, njih nema kada ne radite ništa, i ponosan sam da sam deo tima koji je uradio nešto - radili smo svoj posao, i nabavili smo više vakcina nego drugi", odgovorio je na pitanje o "vakcina diplomatiji" Srbije u regionu.
  • Lala

    22.04.2021 21:53
    Ništa niže od preCednika?
    Čak, ček, a za čega onda prima platu Doktor Smrt?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija