Majstorski shitati: Non-pejper

Još jedan mesec i nedelja su za nama i ovog puta bilo je raznih izjava.
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat), a u komentarima možete da navedete šta je ostavilo najsnažniji osećaj nelagodnosti kod vas. 
 
Čovek službe - Goran Vesić
 
"Stanišić je direktno zaslužan što pripadnici Miloševićevih snaga reda nisu mogli da spreče protestne šetnje pristalica opozicije. On je znao gde se nalaze kordoni policije i njihove lokacije dojavljivao telefonom lično meni, kao najbližem saradniku Đinđića, a ja sam te informacije na ceduljicama prosleđivao Zoranu."
 
Korekcija mozga - Mića Jovanović
 
"Moram da se korigujem, bio sam stvarno ljut, ako će gospodin Palma da prihvati moje drugarsko izvinjenje… Ja se javno izvinjavam, malo sam preterao. Jesu tu bile devojke i žene, ali nije bilo podvođenja, niti bilo čega lascivnog. Ja se dobrovoljno, javno prijavljujem da ja budem svedok odbrane na suđenju gospodinu Palmi."
 
Kad si gladan nisi sav svoj - Aleksandar Vučić
 
"Mi se trudimo da jedemo dve travke sa jednom kapljicom nekog sosa pošto više nećemo da jedemo ni meso, jer smo svi debeli i pošto bacimo milion tona hrane. I kod vas postoji osmeh, ali je ovo činjenica. I najskuplje su nam te dve travke, koje ne razumem, neki kažu rukola, neki kažu ovako… To sad postalo glavno jelo. Dve travke ovako vam stave, ukrste u tanjiru. Ogroman tanjir, dve travke stave i sad"   
 
"Upadam sve dublje u bulj, u bulj" - Luka Kebara
 
Ne vredi da citiramo, treba da pogledate.
 
  • Luka Kenjara

    03.05.2021 23:38
    @M
    Sta ti imas protiv mene?
  • Jujuju

    02.05.2021 23:07
    Apokalipsa
    Ovaj Kebara ima zescu dijagnozu.Jel moguce da je ovakav mutavi, zaostali bot u Narodnoj Skupstini? Mada, obzirom ko nam je predsednik...sve je moguce!
  • Uroš

    02.05.2021 22:12
    Mrtva trka
    Toma Mona i Kebara

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.