FOTO, VIDEO: U mašini za mlevenje mesa Belivukove grupe pronađen DNK više žrtava

Veštačenjem je potvrđeno da se u mašini za mlevenje mesa iz kuće koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek, nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.
Ministar policije Aleksandar Vulin kaže da nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvetljen.
 
"Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana", naveo je ministar policije Aleksandar Vulin.
 
Prema njegovim rečima, ova grupa ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.
 
Podsećamo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković i drugi osumnjičeni da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se tereti za ubistva, otmice, prodaju droge i iznude, uhapšeni su početkom februara.
 
 
Policija je navela da je grupa bila dobro organizovana i krila se iza navijačke frakcije Partizana koju je predvodio Belivuk.
 
  • Mad Hatter

    10.05.2021 13:46
    Zar Belivuk i vesela kriminalna druzina nisu bili na platnom spisku DB-a????

    Naravno da su bili, to su drzavna strasila koja su se otela kontroli.
  • Darko

    10.05.2021 13:12
    A kako dolazi do formiranja krimjnalnih grupa, a da to ne znaju službe bezbednosti?
    Onda te službe ne rade kako treba...
    Mislim da je ovom narodu po prilično pun...kofer takvig "grupa"...
  • Neoplanta

    10.05.2021 12:46
    Podsecam da je PreCednikov sin Danilo, veliki Belivukov prijatelj, postoji gomila fotografija na kojima su zagrljeni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.