Pomoćnik ministarke Čomić i gej aktivista Boris Milićević: Muškarac me jurio da me izbode nožem

Pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Boris Milićević objavio je na Tviteru da ga je jedan muškarac sinoć jurio da ga izbode nožem.
Pomoćnik ministarke Čomić i gej aktivista Boris Milićević: Muškarac me jurio da me izbode nožem
Foto: Youtube screenshot (K1)
Milićević se zahvalio novobeogradskoj policiji na brzom hvatanju počinioca.
 
"Muškarac me je jurio sinoć da me izbode nožem. Zahvaljujem se novobeogradskoj policiji na brzom hvatanju počinioca, kao i komšijama koje su im pomogle", objavio je Milićević na Tviteru uz fotografije službene beleške u kojoj se navodi da je napadnut dok je šetao psa.
 
Kako se navodi, nepoznati muškarac ga je prvo gađao nekim predmetom, a zatim je izvukao nož i glasno rekao: "Sada ću da te zakoljem p*deru!" i pojurio za njim.
 
Milićević je, kako stoji u službenoj belešci, uspeo da pobegne do svog stana i obavesti policiju koja je kasnije uhapsila napadača.
 
 
Milićević je dugogodišnji borac za prava LGBT osoba i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije.
  • ?

    11.05.2021 12:01
    Kako dotični može biti u partiji koja je u koaliciji sa Palmom koji o ljudima kao što je on misli i govori ono što misli i govori?
  • pajo patak

    10.05.2021 14:26
    a da je jurio
    pomoćnika ministra policije, pravde, finansija .......
  • Gejša

    10.05.2021 12:52
    Palma isto misli kao taj sto te je jurio. Prodao si se zarad svoje licne koristi. Tebi i Ani je super ali se niste izborili za sve, vec samo za sebe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.