Palma o trošku Jagodinaca vodi 550 zdravstvenih radnika i političku delegaciju u Grčku

Gradska uprava Jagodine raspisala je javnu nabavku za uslugu autobuskog prevoza i osiguranja zdravstvenih radnika i članova privredno-političke delegacije grada Jagodine u Grčku.
Palma o trošku Jagodinaca vodi 550 zdravstvenih radnika i političku delegaciju u Grčku
Foto: Pixabay
Jagodina će platiti prevoz ukupno 550 putnika na relaciji Jagodina - Paralija, a na put će se kretati 1. i 2. juna ove godine, dok je povratak 7. juna, piše Nova ekonomija.
 
Osim autobuskog prevoza, građani će platiti i kolektivno putničko osiguranje za celu delegaciju i zdravstvene radnike koje ima i pokriće za kovid19.
 
Ni za jednu od navedenih stavki nije navedena procenjena vrednost, a ponude se dostavljaju do 21. maja.
 
Večernje novosti su prošle nedelje prenele da je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma najavio da će "550 lekara i medicinskih sestara iz cele Srbije uskoro putovati u Paraliju i da su već obezbeđeni donatori za to putovanje".
 
Zdrastveni radnici i "privredno-politička delagacija" Jagodine su i u aprilu putovali u egipatsko letovalište Hurgada, a avionski prevoz građani su tada platili 4,4 miliona dinara turističkoj agenciji "Travelland" iz Beograda.
 
Deo delegacije tom prilikom bio je i estradni umetnik Radiša Trajković Đani, koji je u toku avionskog leta nastupao i pevao, o čemu svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama. 
  • V

    12.05.2021 18:37
    V
    Bice opet bahanalija.....
  • Dragan

    12.05.2021 14:06
    Ah
    Znači gužva na kulturno istorijske spomenike Grčke,ima Partenon da zablista od Srba.Znam da nas to ne interesuje,to je zanimljivo za glupake sa zapada.Usput devedesetih je Srbija potpisala sa Grčkom izgradnju stanice Prokop,na tv se vrtila maketa.Šta bi ?
  • ××

    12.05.2021 11:48
    Pre 10 godina zdravstveni radnici vode Pajtića na more.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija