Palma: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je danas navode potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica.
Palma: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica
Foto: 021.rs
On je naveo da će se o tom sadržaju oglasiti majka tih devojaka "i saopštiti o čemu se radi".
 
Tepić je ranije danas upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvođenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona "najbližeg Markovićevog saradnika", u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.
 
"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi", naveo je Marković u pisanoj izjavi.
 
Marković je ponovo demantovao optužbe protiv sebe i naveo da ne poseduje hotel, da ne postoje podvođenja i prostitucija, da kod njega "nikakav kriminalac i kradljivac autumobila" nikada nije radio, da se nijedna žena nigde u javnom sektoru nije zaposlila preko "telefona za druženje", niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.
 
"Građani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Verujem u srpsko pravosuđe i srpski zdravstveni sistem da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja u istoriji politike. Ovo je dno dna", napisao je on.
  • Singrrrr

    13.05.2021 21:09
    Vidi mu se
    ...po faci da nema...
  • iguman

    12.05.2021 23:57
    Ja verujem palmi. U to vreme, kada su nastale slike,bas mu je Betoven svirao trubu na uvce.
  • Moreeee!

    12.05.2021 23:13
    Znaci zna ko su devojke i priznaje da poznaje majku, koja mu je saradnica?
    Pa ovom ne treba ni poligraf, sve je rekao!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.