Direktor "Laste" o autobusu koji se prevrnuo kod Bubanj potoka: Prošao je tehnički pregled

Direktor međugradskog saobraćaja "Laste" Mladen Lazarević izjavio je danas da je autobus koji je u blizini Bubanj potoka sleteo sa puta i prevrnuo se na bok, krenuo u 14 sati sa BAS-ove stanice.
Direktor "Laste" o autobusu koji se prevrnuo kod Bubanj potoka: Prošao je tehnički pregled
Foto: Pixabay
Direktor je dodao da je autobus krenuo za Novi Pazar sa oko 30 putnika, i da je u udesu šestoro lakše povređeno.
 
"U martu je autobus prošao tehnički pregled, a sve detalje utvrdiće istraga. Poslat je novi autobus i nastavili su put. Ti putnici su dobro", rekao je Lazarević, prenosi RTS.
 
Nakon prevrtanja autobusa, u koloni koja se formirala sudarila su se četiri automobila. U tom udesu je povređeno četvoro ljudi i prebačeno u Urgentni centar.
 
U toku je uklanjanje vozila koja su učestvovala u udesu, pa je saobraćaj prema Nišu otežan, a prema Beogradu je normalizovan. 
  • Nenad

    13.05.2021 22:03
    A tehnicki se radi u istoj toj Lasti, posto im je to dodatna usluga. Tako da to sto je prosao tehnicki ne znaci i da je bio ispravan.
  • Mare

    13.05.2021 18:22
    Pa to se valjda podrazumeva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.