Palma saslušan u jagodinskoj policiji: "U zatvor idem ili ja ili Marinika"

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je u Policijskoj upravi u Jagodini dao iskaz "povodom lažnih navoda" za podvođenje devojaka i maloletnica na "žurkama".
Palma saslušan u jagodinskoj policiji: "U zatvor idem ili ja ili Marinika"
Foto: 021.rs
On nije naveo da li je iskaz dao po nalogu tužilaštva ili po svom nahođenju.
 
Marković je u pisanoj izjavi, koju je prosledila gradska uprava u Jagodini, naveo da je iskaz dao povodom navoda Branislava Radosavljevića, za koga tvrdi da je "zaštićeni svedok" koga je on prepoznao, potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i potpredsednice Narodne stranke Sande Rašković Ivić.
 
"Svi njihovi lažni navodi u izmišljenoj aferi su lažni i da su sve laži potvrdio sam pismeno, argumentima. Najnovija laž koju je iznela Marinika Tepić je da je mobilni telefon u kome se nalaze slike nagih devojaka, mobilni telefon moje saradnice. Istina je da je žena čiji je mobilni telefon zaplenila policija član opozicione partije", kazao je Marković koji je i predsednik Skupštine grada Jagodine.
 
On je naveo da je žena u čijem su telefonu bile slike nagih devojaka "tokom predizborne kampanje prošle godine pretila Biserki Jakovljević, direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini, da će objaviti slike njene maloletne ćerke bez odeće".
 
"Ceo slučaj je odmah, kada se i desio prošle godine, prijavila Biserka Jakovljević i policija je pritvorila tu ženu iz jedne opozicione grupacije, zaplenila je njen mobilni telefon u kome su se i našle te slike maloletne ćerke Biserke Jakovljević. Dakle slika maloletne ćerke bez odeće Biserke Jakovljević je pronađena ne u njenom mobilnom telefonu, već u mobilnom telefonu te žene iz opozicije, koja joj je pretila", naveo je Marković – Palma.
 
On je naveo i da "očekuje da vidi izjavu tog zaštićenog kriminalca Dragana Đilasa Branislava Radosavljevića, koji je šest puta hapšen i jednom osuđivan i da vidi dokle seže laž jednog kriminalca".
 
Marković Palma je pozvao nadležne organe "da što pre utvrde ko je lagao i pravio ovakvu nazapamćenu aferu u istoriji politike". On je ponovio da "u zatvor mora da ide ili Dragan Marković Palma, ako se dokaže to za šta je optužen ili Marinika Tepić".
 
Potpredsednica SSP Marinika Tepić, koja je juče na konferenciji za novinare iznela tvrdnje da se u telefonu Palminih saradnika nalaze fotografije maloletnih devojaka, izjavila je, nakon što je Biserka Jakovljević objavila identitet svoje maloletne kćeri čije su fotografije nađene u telefonu koji je zaplenila policija, da je "šokirana" otkrivanjem identiteta maloletnice na takav način, i najavila da će u petak ponovo dati izjavu u jagodinskoj policiji.
  • Ozvalavljen

    15.05.2021 01:34
    Ratni profiter i pljackas...
    Kada ce Palma odgovarati za pljacku uglja 90ih u Srbiji kada je bio pod zastitom DB-a i Arkana?
  • Haos

    14.05.2021 09:10
    Mislim Palmice , da ces ipak ti u zatvor ici.
  • Musaši

    14.05.2021 07:25
    Mislim da bi bilo korektno dati izbor Palmi u koji zatvor bi želeo da ode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija