Đukanović traži smenu Nebojše Stefanovića i kompletnog gradskog odbora SNS

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović pozvao je danas putem svog fejsbuk profila na smenu Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Gradskog odbora SNS u Beogradu.
On je poručio da bi smenio kompletan gradski odbor SNS Beograda, sa predsednikom Nebojšom Stefanovićem na čelu.
 
Đukanović takav stav nije obrazložio.
 
"Pošto nisam član Opštinskog odbora SNS Voždovac, kao što nisam ni član gradskog odbora SNS Beograd, ali sam član Predsedništva i Glavnog odbora stranke i ujedno sam narodni poslanik u Skupštini Srbije, imam potrebu kao neko ko voli svoju stranku i koji je u prvih 50 njenih osnivača, javno da se izjasnim da sam apsolutno za smenu kompletnog gradskog odbora SNS Beograd, sa posebnim akcentom da sam za smenu predsendika gradskskog odbora SNS Beograd", napisao je Đukanović na svom profilu. 
 
 
 
Inače, ovo nije prvi put da Đukanović traži smenu Stefanovića. Prethodno je to bilo posle poraza Milorada Dodika u Banjaluci.
 
Đukanović je u februaru "pisao pismo Vučiću", u kojem optužuje ljude iz Srpske napredne stranke da su omogućili uspon kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, aludirajući na Nebojšu Stefanovića.
 
Današnjom izjavom je Đukanović potvrdio da predsednik želi da se reši Stefanovića, ali i Gorana Vesića, jer je očigledno naumio da kandidat za gradonačelnika Beograda ispred SNS-a bude predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić.
  • Goran

    18.05.2021 15:18
    Ma nemoj
    A zasto ti strucnjak kada glumis frajera ne trazis smenu Vucica?
    Ajde odgovori?
  • Mile rent-a mozak

    14.05.2021 13:31
    Meni ovo liči na kandidaturu za premijera: možda posle LGBT Ane, dobijemo Đuku molera. I mi cigani imamo dušu.
  • uvek tako

    14.05.2021 08:17
    Oproban scenario Režima:
    Podmetne niže rangiranog člana da nešto kao zahteva.
    Kao da bi ovaj to samoinicijativno mogao i smeo da kaže da mu nije naloženo odozgore...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija