FOTO: Na prodaju rashodovani vozovi - ukupno 1.800 tona

Infrastruktura železnice Srbije oglasila je javni poziv za prodaju železničkih vozila putem prikupljanja zatvorenih ponuda.
Javno je oglašena prodaja ukupno 71 rashodovanog železničkog vozila, koji se nalaze na velikom broju mesta širom Srbije - od Beograda, Niša i Požarevca, preko Kraljeva, Mataruške Banje, Lapova i Zaječara, pa sve do Zrenjanina, Valjeva i Sevojna, rečeno je Tanjugu u Infrastrukturi železnice Srbije.
 
 
Reč je o starim, rashodovanim putničkim i specijalnim teretnim vagonima, zatim o službenim vagonima, vagonima za železničke namene, radnim vagonima, kao i o vagon-radionicama i magacinima.
 
Procenjena težina ovih rashodovanih železničkih vozila je 1.800 tona, što po procenjenih 19,5 dinara po kilogramu čini ukupnu početnu cenu od 35,1 miliona dinara.
 
Prodajom rashodovanih železničkih vozila Infrastruktura železnice Srbije, osim što će ostvariti prihod, sa svojih pruga ukloniće i vagone koji neupotrebljivi stoje na kolosecima.
 
 
Rok za dostavljanje zatvorenih ponuda je 3. jun do 11 sati, a javno otvaranje ponuda je pola sata kasnije.
 
Oglas i fotografije možete pronaći OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.