Palma: Tepić i Đilas odbili duel sa mnom jer znaju da lažu

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da su funkcioneri Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i Dragan Đilas odbili njegov poziv na televizijski duel.
Palma: Tepić i Đilas odbili duel sa mnom jer znaju da lažu
Foto: 021.rs
"Nisu oni podneli prijavu protiv mene, nego ja protiv njih. Ja hoću da se proces vodi u institucijama, ali mi je važan i sud javnosti, sud Srbije... Ponovo ih pozivam: 'Izađite pred kamere, izadjite pred javnost. Na bilo kojoj televiziji, bilo gde i bilo kada. Da vidimo čime raspolažete vi, a čime ja'", rekao je Marković.
 
U pisanoj izjavi, Marković je rekao da je prihvatio poziv televizije N1 da učestvuje u emisiji i da je spreman gostuje i na televizijama "na Mauricijusu, u Strazburu ili u Briselu", ali da su Tepić i Djilas to odbili.
 
"Izađite pred kamere, izađite pred sud javnosti, ali ne na montiranim konferencijama za novinare, gde non stop lažete, a kao glavni argument vam je opet laž vašeg stranačkog funkcionera, inače kriminalca, lopova, kradljivca automobila. Izadjite pred kamere zajedno sa mnom... Ali nećete, zato što znate da ste sve slagali i zato što znate da tu neće biti vašeg kriminalca da lažno svedoči, već ću tu biti ja, koji sam do sada sve vaše laži pismeno i argumentovano demantovao", naveo je on.
 
Marković je pozvao pravosudne organe da ubrzaju taj postupak i da utvrde ko laže, kako bi što pre otišao u zatvor.
  • Madžioničar

    20.05.2021 00:03
    Kralj Ibi
    Bosiljka,Dragan i #jasno ili @Jasna...
    Blago vlasti kada vas ima.
    Kako reče "Kralj Ibi":"Dajte mi glup narod da vidite kako sam ja dobar vladalac".
    Ooooooooo naroooode,prizovi se pameti(ako je imaš).
  • Gile

    19.05.2021 20:49
    BLAGO TELECI POGLED
    Sve je jasno!
  • Bosiljka

    19.05.2021 18:35
    Samo realno
    Kukaju kako nisu dovoljno zastupljeni u medijima, pa evo im prilike da iznesu "sve" sto imaju, i to na bilo kojoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.
    Daleko su oni od istine, ali blizu zatvora, jesu!
    Đilase, u lazi su kratke noge!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija