Vulin: Posebna evidencija za napadače na policajce

Ministar policije Aleksandar Vulin rekao je da će sve osobe koje napadnu policajca ne samo biti zakonski kažnjene, već da će se uvek nalaziti u evidencijama.
Vulin: Posebna evidencija za napadače na policajce
Foto: 021.rs
"Svako ko bude napao policajca, biće naravno zakonski sankcionisan, ali i kada mu prođe kazna, biće u našim evidencijama, znaćemo da postoji i gde god nam se bude pojavio, podsetićemo ga na to da je digao ruku na policajca… Takve stvari u civilizovanom društvu ne mogu da prođu bez odgovora", poručio je Vulin prilikom obilaska povređenog policajca Ivana Rovčanina.
 
Vulin i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić obišli su u Urgentnom centru UBKC u Beogradu, Rovčanina, koji je u četvrtak na Zvezdari napadnut nožem i povređen prilikom hapšenja osumnjičenog za razbojništvo.
 
Vulin se zahvalio povređenom policajcu Rovčaninu na iskazanoj hrabrosti i, poželevši mu brz oporavak, naveo da srpski policajci zaslužuju svako poštovanje našeg društva.
 
"Kolega Rovčanin je dobro i biće dobro zahvaljujući nezi lekara i zahvaljujući svim ovim divnim ljudima koji rade u našem Urgentnom centru. Ali, ono što hoću da podsetim sve građane Srbije jeste da pripadnici policije rade težak i veoma odgovoran posao, da rade posao zbog koga vrlo često rizikuju svoje zdravlje i rizikuju svoje živote", kazao je ministar.
 
Policija u Beogradu uhapsila je M. Z. (36) neposredno nakon što je opljačkao jednu prodavnicu na Zvezdari, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Oni su naveli da je osumnjičeni prilikom hapšenja nožem povredio policajca.
  • Ja

    23.05.2021 01:02
    Ova izjava je protivustavna i protivazkonita.
    Osuđujem napad na bilo koje lice bilo da je policajac, lekar, pekar ili nezaposleno lice.
    Niste vi elita nego sluge drzave a drzava treba da bude sluga naroda. Ponašajte se u skladu sa time.
    Za napadača najstrožija kazna po zakonu a na spiskove možete stavljati tetke iz kanade.
  • Woo Lin

    22.05.2021 16:05
    Pametan na tetku
  • Pan5er

    22.05.2021 14:25
    Lista kriminalaca je postpuno identična spisku narodnih poslanika. Kad budemo svodili račune neće biti tih problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija