Glišić: O kadrovskim promenama u SNS znaće se 29. maja

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izjavio je danas da će se 29. maja, nakon sednice Glavnog odbora ove stranke, znati kakvih će sve kadrovskih promena biti u SNS.
Glišić: O kadrovskim promenama u SNS znaće se 29. maja
Foto: 021.rs
Odgovarajući na pitanje "Novosti" o eventualnoj smeni ministra odbrane Nebojše Stefanovića, Glišić je za taj dnevni list rekao da SNS trenutno prikuplja zapisnike 169 odbora i da će se "pažljivo analizirati" mišljenje njihovih članova.
 
Na pitanje o eventualnim promenama na gradskom i opštinskom nivou, Glišić je rekao da nakon izbora dolazi 50 odsto novih gradonačelnika i predsednika opština.
 
"I tokom njihovog mandata, baš kao i za vreme prethodnog, imaćemo preseke koji će nam reći ko pravi rezultate, a ko čeka da mu vreme prođe. Tamo gde se ne bude radilo doći će do promene", rekao je Glišić.
 
Predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao i da očekuje da do kraja maja bude usvojen dokument o zvaničnom spajanju SNS i Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandra Šapića.
 
"Nama je važno da Šapić odlično razume našu politiku i da je spreman da joj da doprinos. Sve ostalo je manje bitno", ocenio je Glišić.
  • Maja

    24.05.2021 11:44
    Doci ce se do nekog valjanog resenja, SNS je najjaca stranka u to nema nikakve dileme, najvecu podrsku ima gradjana i zato zasluzuje samo najbolje i najodgovornije ljude u svom timu.
  • Zvezdana

    24.05.2021 11:42
    Apsolutno ispravno. Ko nije ispostovao ikazano mu poverenje treba da snosi odgovornost
  • Sava

    24.05.2021 11:24
    Osveženje
    Onaj ko nije dostojan funkcije treba biti smenjen!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.