Sekirom napao radnike "Gradske čistoće"

Nepoznati muškarac je danas oko 11 sati, na Savskom vencu u Beogradu, sekirom napao vozača i radnika "Gradske čistoće".
Sekirom napao radnike "Gradske čistoće"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je saopštilo ovo preduzeće, njihova ekipa je na poziv građana došla da ukloni šut iz ulice Vojvode Mišića.
 
U uskom prolazu kod broja 23, kamion "Gradske čistoće" se susreo sa automobilom koji je vozio nepoznati muškarac.
 
On je, revoltiran molbom vozača da sačeka dok kamion prođe, komunalnim radnicima najpre uputio pregršt psovki i uvreda na nacionalnoj osnovi. Iako su ga radnici zamolili da se smiri, napadač je nastavio sa verbalnim napadima, da bi u jednom trenutku iz automobila izvadio sekiru i nasrnuo na vozača i komunalnog radnika, navode u "Gradskoj čistoći".
 
Radnik M. M. je zadobio ogrebotinu čela, a vozač Đ. A. povredu glave i prevezen je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. Radnici nisu životno ugroženi, ali su vidno potreseni. O napadu je obaveštena policija koja je obavila uviđaj, saopštilo je ovo preduzeće. 
 
"Verbalni i fizički napadi na zaposlene JKP 'Gradska čistoća' su nedopustivi. Svaka šteta može da se nadoknadi, ali stres, vređanja i telesne povrede koje naši zaposleni doživljavaju ostavljaju trajne posledice. Ogorčen sam zbog iskazane brutalnosti prema našim radnicima koji časno i predano rade svoj posao, za dobrobit svih sugrađana", izjavio je direktor "Gradske čistoće" Marko Popadić.

Teme

NAPAD
  • V5

    24.05.2021 18:51
    Sreća u nesreći
    Vozac automobila je nosio sekiru sa sobom kao sredstvo za argumentovanje. Radnici si imali sreće što umesto sekire nije bio Kalašnjikov.
  • pera

    24.05.2021 18:30
    ..
    Ko ono kad u osnovnoj mali klipan nenadano naidje na jaceg, pa zavrse kod direktora, pa na pitanje sto je doslo do tuce, ovaj kaze: ja sam ga zamolio da mi da svoju kapu, a on poceo da me mlati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.