FOTO: Ako su vas prevarili ovi ljudi javite se policiji

Policija je uhapsila pet osoba koje se sumnjiče da su varale građane.
Uhapšeni su N.B. (40), Lj.A. (72), M.K. (47) i B.V. (40), iz Beograda, koji su osumnjičeni za prevaru, kao i D.Š. (46) iz Beograda, koji se pored toga tereti i za nedozvoljeno posedovanje oružja.
 
Sumnja se da su oni, zajedno sa S.Š, koji je ranije uhapšen i nalazi se u pritvoru, od 2018. godine do hapšenja, obećavali ljudima posao u javnim preduzećima (Telekom Srbija, Elektroprivreda Srbija, NIS i dr.) i za uzvrat uzimali novac i da su lažnim predstavljanjem i falsifikovanjem dokumenata, isprava i ugovora, doveli više osoba u zabludu i na taj način sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist, saopštio je MUP.
 
 
Prilikom pretresa njihovih stanova, pronađene su značke koje podsećaju na policijske službene legitimacije, pancir, palica sa natpisom "Stop policija", policijske lisice, a kod D.Š. pronađen je pištolj i veća količina municije, zbog čega postoji sumnja da su se predstavljali kao
policajci, kao i da su činili krivična dela sa elementima nasilja.
 
 
Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Pošto se sumnja da postoji više oštećenih nego što je dosadašnjim radom utvrđeno, MUP poziva građane koji prepoznaju osumnjičene da se jave u Policijsku upravu za grad Beograd na telefone 011/279-74-70 i 063/1441-497.
  • Dejan

    25.05.2021 08:38
    realno
    24.05.2021 • 20:20
    Kako kažu u engleskoj seriji "Hustle", možeš prevariti samo pohlepne.

    Pohlepne sve teže, jer se verziraju vremenom, a nažalost i dobronamerne sve teže, jer ih je sve manje.
  • Tulipan

    25.05.2021 06:47
    Samo je gledam
    Kako da niso obecavali poslove motanja kablova?
  • Dragan

    25.05.2021 05:57
    Ah
    Liče na tipične glasače SNS iz autobusa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.

Vučić: Srbija je jasna - Tajvan je Kina

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom svečanog dočeka predsednika Kine Si Đinpinga da Beograd ima jasne stavove po pitanju kineskog teritorijalnog integriteta.