Šapić: Nisam preleteo u SNS i izigrao poverenje birača

Lider SPAS-a i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da se još ne zna da li će biti kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda na sledećim izborima.
On je za N1 rekao da su ista programska načela razlog za ujedinjenje SPAS-a i SNS.
 
"Ako se slažete oko najozbiljnijih stvari i neko vam ponudi svoje resurse, koje je sticao godinama, biću mu zahvalan do kraja života", kaže Šapić o predsedniku SNS Aleksandru Vučiću.
 
Na pitanje da li veruje da je slučajnost da dolazi u SNS baš u trenutku kada se dešava glasanje o nepoverenju Nebojši Stefanoviću, Šapić ocenjuje da "to nema nikakve veze sa njim" i dodaje da misli da neće biti zamena za Stefanovića na mestu predsednika GO SNS u Beogradu.
 
"Nisam došao u SNS da bih bilo koga menjao. Vučić mi je ponudio da uđem u njegovu političku kuću, a šta ću biti to će vreme da pokaže", rekao je Šapić.
 
Kaže da ga je Vučić pozvao u svoju političku porodicu, ali ne da bi učinio SNS jačom strankom, već zato što misli da Šapić može mnogo da uradi za društvo i državu.
 
Šapić je odbacio navode da je "preleteo" i izdao politiku svoje stranke SPAS i dodao da nije izigrao poverenje birača koji su za njega glasali na parlamentarnim izborima, uz ocenu da oni nemaju razloga da promene svoje stavove.
 
Na pitanje zašto ranije nije ušao u SNS ako imaju ista programska načela, Šapić je rekao da mu niko ranije to nije ponudio.
 
Napominje da formalno SPAS još nije postao deo SNS i da bi to trebalo da se ozvaniči na Gradskom odboru u subotu.
 
Na pitanje da li zna na kojoj funkciji će biti u SNS, Šapić je rekao da zna, ali da to ne želi još da otkriva.
 
"Ja sam dovoljno dugo u poslu i moje iskustvo mi ne dozvoljava da budem ni u euforiji, niti u depresivnom stanju. Trudim se da mi bude hladna glava, da sačekamo 29. maj za tu informaciju na kojoj funkciji ću biti", dodao je Šapić.
  • Zokins

    29.05.2021 13:53
    vest
    Danas je vest da si postao podpredsednik te stranke !!A kao nisi preleteo!
  • Šefik

    25.05.2021 21:04
    Ovo je po onoj - hrani keru da te ujede. Da mu nije bilo Đilasa nikada ne bi bio to što je postao. Mislim da je sada sve izgubio, postao je veći radikal od svakog naprednjaka. Džaba mu što pokazuje svoj‚‚doktorat‚‚ kada je prepisan. Pročitajte šta kaže akademik Teodorović o istom, pa će vam biti jasno. Veći plagijator od Malog.
  • LS

    25.05.2021 17:54
    LS
    Na novom beogradu masovno su ga otkacili. Ceka pomoc od SRS i SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija