Direktor "Puteva Srbije" predložen za počasnog građanina Lučana - omogućio asfaltiranje puteva

Odbornici SO Lučani, njih 27, predložili su lokalnom parlamentu da opštinsko priznanje "Počasni građanin opštine Lučani" dobije direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak.
Direktor "Puteva Srbije" predložen za počasnog građanina Lučana - omogućio asfaltiranje puteva
Foto: 021.rs
U obrazloženju predloga odbornici navode da je Drobnjak ovo priznanje zaslužio pošto je "izvojevao da opština Lučani bude prioritet u obnovi saobraćajne komunikacije i tako omogućio da više od 100 kilometara opštinskih i nekategorisanih puteva budu stavljeni pod asfalt".
 
"Drobnjak je upotrebio najčešće svoj lični autoritet, kako bi skoro celokupna saobraćajna komunikacija na tlu naše opštine bila stavljena pod novi i kvalitetan asfalt. Takođe, zahvaljujući stalnom prisustvu Zorana Drobnjaka i praćenju radova na autoputu Preljina - Požega, koji prolazi preko naše opštine, brojne saobraćanice i pristupni putevi će do kraja ove godine biti dodatno uređeni i asfaltirani. On je nebrojeno puta bio na našim putevima, brzo i efikasno organizujući da se često u danu, započnu radovi na asfaltiranju brojnih puteva.
 
Ali je, u vreme poplava ili klizišta, uz pomoć državnih kapaciteta, efikasno pomagao opštini da vrati u funkciju postojeće ili da izgradi nove putne pravce.
 
Lično angažovan, požrtvovan i jasno rešen da pomogne kraju iz čijeg susedstva potiče, Drobnjak će u Dragačevu biti upamćen kao dobrotvor za narednih bar 50 godina, zahvaljujući brzoj i lakoj putnoj komunikaciji koju je odobrio i realizovao", navodi se u obrazloženju.
 
Naglašavaju i da je zahvaljujući Drobnjakovom zalaganju, kvalitet života građana Lučana značajno porastao, pa se, recimo, beleži i veliki broj mladih bračnih parova koji ostaju ili se vraćaju na selo da žive i rade.
  • Lala

    25.05.2021 13:02
    Od kada su to dobrotvori oni koji ulazu narodni novac .
  • 2012

    25.05.2021 12:18
    Kada ste 2012. podržali obaranje demokratije, jeste li tada računali na ovako nizak nivo svesti građana Srbije? Jeste li računali da će u ovom istorijskom razdoblju povratak demokratije u Srbiju biti nemoguć?
  • Gradjanin

    25.05.2021 10:37
    Srbija
    Podanicki mentalitet Srba. Pocasni gradjanin jer radi svoj posao za koji je placen od strane tih istih gradjana. Duboko smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija