Za Crnu Goru ne treba ni test ni potvrda o vakcinaciji

Turistima koji ove godine planiraju letovanje na crnogorskom primorju za ulazak u zemlju neće biti potrebni testovi na korona virus, niti potvrda o vakcinaciji.
Za Crnu Goru ne treba ni test ni potvrda o vakcinaciji
Foto: Pixabay
U slučaju obolevanja, biće omogućena besplatna zdravstvena nega, saopštila je danas Turistička organizacije Budve.
 
Direktorka Turističke organizacije opštine Budva Maja Liješević, istakla je na predstavljanju ponude Crne Gore u Novom Sadu da su ovogodišnje cene povoljnije nego ikada.
 
"Turisti iz Vojvodine i cele Srbije uvek su rado viđeni gosti na budvanskoj rivijeri. Povezuje nas vekovno prijateljstvo, ista kultura, senzibilitet i emocije pre svega. Ove godine smo, možda više nego ikada, spremni za jedno leto druženja i zajedničkog uživanja. Cene su nikada povoljnije, a ulazak u državu potpuno slobodan", istakla je Liješević.
  • maraja

    27.05.2021 14:38
    sta ste svi na kraj srca
  • Rile

    27.05.2021 13:36
    Rile
    U CG nikada vise! Zbogom zauvek!!!
  • Dragan

    27.05.2021 07:58
    A
    Ni za džabe.Ove godine Dubrovnik u julu i Rijeka u septembru.Uređene plaže,seljane,paradajz turisti ni na vidiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija