Gordani Janković potrebni dobrovoljni davaoci krvi

Gordani Janković je dijagnostikovana leukemija i potrebni su joj donatori krvi za testiranje za donore matičnih ćelija za transplantaciju koštane srži, što će joj pomoći da preživi.
Krvna grupa nije bitna, može biti bilo koja. Svi su potencijalni donori, osim onih s autoimunim bolestima.
 
"Našoj saradnici i prijateljici iz kancelarije OEBS-a za medije (Gordani Janković) dijagnostifikovana je leukemija i uspešno se leči već nekoliko meseci. Kako bi nastavila lečenje, potrebno da se odazove što veći broj dobrovoljnih davalaca krvi za testiranje za donore matičnih ćelija za transplantaciju koštane srži", saopštio je NUNS.
 
Ispitivanje se može obaviti u Zavodu za transfuziju krvi u Beogradu, u Ulici Svetog Save 39, ispod Hrama Svetog Save, od 8 sati svaki dan, od ponedeljka do petka.
  • b pozitivna

    27.05.2021 21:45
    Da li se može negde u Novom Sadu dati krv za nju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija