Uzmi račun i pobedi": Dobitnica stana iz Bačke Topole

U trećem izvlačenju ovog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021", dodeljeno je pet automobila "fijat 500L" i dvosoban stan u beogradskom naselju Zemunske kapije.
Uzmi račun i pobedi": Dobitnica stana iz Bačke Topole
Foto: Pixabay (ilustracija)
Najvredniju nagradu - stan dobila je Vera Palušek iz Bačke Topole.
 
Dobitnici automobila "fijat 500L" su Javnaš Andriš (Boljevac), Milena Popović (Boljevci na Ibru), Luka Petkovski (Šabac), Aleksandar Vasović (Kragujevac) i Goran Jovanović (Beograd).
 
Srećne dobitnike je, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije, među 2.664.130 koverata, izvukao glumac Đorđe Stojković.
 
U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.
 
Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".
 
Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije.
  • Slobodan

    30.05.2021 13:06
    Dajte više nagrada
    Umesto jednog ili dva automobila trebali su ubaciti više manjih nagrada.
  • Dragan

    30.05.2021 07:34
    Ah
    Ajmo srpski običaj "leba bez motike". Gde su rezultati te akcije ?Moliko je ilegalnih računa uhvaćeno ?Ajmo akcija-prijavi onig ko ne daje fiskalni račun !Pa privatni majstori ni jedan ne daju ni račun a kamol fiskalni.Na pijacama i divljim pijacama ni račun.
  • V

    29.05.2021 23:41
    E da je ovakva lutrija organizovana za vakcinaciju, odavno bi smo završili sa tim

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija