Majstorski shitati: Turbo mlado liderstvo

Završava se još jedna naporna nedelja.
Ovo je mali podsetnik na to da se reči javnih ličnosti prate, a da su građani ti koji ih prosuđuju.
 
Izlistali smo nekoliko primera "shitata" (shit+citat). U anketi možete da izaberete najupečatljiviju izjavu.
 
Ubijanje u pojam - Anđelka Atanasković
 
"Cela Vlada zajedno sa predsednikom Republike radi stvarno na poboljšanju uslova života svih građana u celoj Srbiji. I sami vidite da insistira, da nemamo čak ni nedelju, da je radna. I koliko on ulaže sebe prvo, tako moramo i mi, cela Vlada da ulaže sebe u njegov put i da zajedno pratimo sve to što radi, da se izgradi što više puteva, što više bolnica, škola, a samim tim i normalno, preduzeća. Naše investicije i dalje dolaze, svakodnevno imamo dolazak ambasadora svih zemalja koji traže da se ulaže kod nas, što je veoma povoljno. Nema gašenja radnih mesta, nema gašenja firmi... Ja mislim da nam čak i Švajcarska zavidi na ovakvoj organizaciji vakcinacije u zemlji i spašavanju stanovništva i svi nam, ja imam komentar svih ambasadora koji mi dođu su zadivljeni i čestitaju nam. Tako da Srbija ide krupnim koracima napred, samo trebamo mi da se još više aktiviramo kao građani i vratićemo se na onaj put kad je Srbija bila pojam u Evropi, a i u svetu ujedno."
 
Masa je mama - Dragan Šormaz
 
"Radim po napravljenom programu – trening grudi, ramena, leđa, nogu, svaki u kombinaciji sa kardiotreningom. Zadovoljan sam efektima, pojačavam mišićnu masu, snažniji sam, ali i čvršće spavam pa sam psihički mirniji i koncentracija mi je jača."
 
Šapić je shvatio da Beograd postoji zbog njega - Aleksandar Šapić
 
"Srpska napredna stranka je shvatila da postoji zbog Srbije, a ne da Srbija postoji zbog nje."
 
Ući u narod - Tomislav Momirović
 
"Dobrodošao u porodicu @AcaSapic! Velika podrška predsedniku @avucic na pravoj političkoj odluci! Idemo u narod i sa narodom u nove pobede! Živela #Srbija."
 
Napredna mlada liderka - Staša Stojanović
 
"Politika treba biti bazirana isključivo na istinitim činjenicama."
 
"Majstorski shitati" je satirična rubrika portala 021.rs u kojoj se objavljuju izjave političara i javnih ličnosti za koje se smatra da zaslužuju posebnu pažnju zbog svoje duboke inteligencije i upečatljivosti.
  • Korak dalje

    30.05.2021 22:34
    Ipak se moze jos dublje pasti
    E sad i zvanicno imamo akademiju za ispiranje mozga. Spasavajte svoju decu ljudi, ako jos nije kasno. Samo odlazak iz Srbije, nema druge.
  • Zzx

    30.05.2021 18:18
    Slobodan pad
    Anđelka Atanasković kaže da će Srbija opet biti pojam ne samo u Evropi.

    Taj period je postojao kada je Srbija bila deo Jugoslavije, a sada umesto Tita imamo čoveka kome stalno nešto ne pada na pamet.
  • Novosadjanin

    30.05.2021 16:30
    Staša
    Žao mi je ove devojke :(
    Rejting će im dodatno pasti nakon ovog "dogadjaja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.