Palma odveo 600 medicinara i drugih članova delegacije u Grčku, ovog puta bez muzike

Jutros je u Grčku, u Paraliju, stiglo 500 lekara i medicinskih tehničara i sestara iz Srbije, kao i još 100 članova delegacije, saopštila je gradska uprava Jagodine.
Kako se navodi, oni su sinoć krenuli iz Jagodine, Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Kruševca, Vranja, Leskovca, Kraljeva, Ćuprije, Paraćina, Vrnjačke Banje, Velike Plane i Batočine, a otputovali su u organizaciji Skupštine Jagodine. 
 
Pored zdravstvenih radnika, u Grčku su otišli i narodni poslanici, privrednici, vaspitači, sveštenici, zaposleni u JKP "Standard" i novinari, a u Paraliji će boraviti do ponedeljka ujutro.
 
Prema rečima predsednika Jedinstvene Srbije i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palme, kompletan trošak ovog putovanja platili su donatori. 
 
"Za razliku od dosadašnjih putovanja koje je Marković organizovao, ovaj put neće biti muzike, zato što to ne dozvoljavaju grčke epidemiološke mere, što će najviše nedostajati članovima delegacije", navodi se u saopštenju gradske uprave Jagodine. 
 
 
Dodaje se da će sveštenike i nekoliko članova delegacije, na čelu sa Markovićem, primiti mitropolit solunski i član Svetog sinoda Grčke pravoslavne crkve Varnava, a delegaciju zdravstvenih radnika, koju će takođe predvoditi Dragan Marković, primiće gradonačelnik Katerinija, Konstatinos Kukidimos. 
 
Dragan Marković Palma je, inače, počasni građanin grada Katerinija i počasni konzul Grčke u Srbiji.
  • Caca

    05.06.2021 07:29
    Kad sendvič avanzuje u giros
  • savinmali

    04.06.2021 08:40
    r.aleksandar@hotmail.com
    al će bude bunga bunga sa med.sestrama
  • Kalimero

    03.06.2021 21:26
    Kalimera
    Zurka na Grckom se kaze bunga-bunga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija