Jovanović: Navijači me napali verbalno i fizički, provociraju me stalno

Lider LDP-a Čedomir Jovanović rekao je za N1 da su ga navijači napali i fizički i verbalno.
"Nemojte da očekujete da se ja pred svojim stanom povlačim i da mi u mojoj kući rade ono što su radili u Beton hali", rekao je Jovanović.
 
Na pitanje zašto se njegovo ime spominje u incidentima, Jovanović je rekao da se to desilo dva puta.
 
"Jednom po izlasku iz bolnice i drugi put noćas. U oba slučaja suština je, meni bar, ista. Ja nisam čovek koji se žali, očekuje da drugi rešavaju moje probleme, ne volim njima da opterećujem javnost, dva puta sam se našao u situaciji da nemam mogućnost izbora. Prvi put jer je neko poverovao u vesti da sam umro u bolnici, a onda počeo da maltretira moju Jelenu, ja sam to saznao u kolima. Drugi put sinoć, ne ispred restorana brze hrane, nego pod prozorom moga stana dok me je gledala ćerkica", priča Jovanović.
 
On kaže da je tražio da se sprovede istraga i da se uradi test na drogu i alkohol.
 
"Popio sam čašu pića koje su mi donele komšije dok sam sedeo ispred garaže", priča Jovanović.
 
Na pitanje da li je sedeo s navijačima, Jovanović odgovara da "svi znaju kakav je njegov odnos s navijačima".
 
"Ti navijači su isti oni ljudi iz Segedina pre osam godina, napali su mene, suprugu, prijatelje. Odgovorni su za jednu prekinutu trudnoću, teške povrede. Oni su me sinoć napali i verbalno i fizički. To je bio sukob, ja sam bio sam, nemam problem s tim, nemojte da očekujete da se ja pred svojim stanom povlačim, da mi u mojoj kući rade ono što su radili u Beton hali", kaže lider LDP-a.
 
Dodaje da nije u sukobu s navijačima.
 
"To je ološ, mafija, nisu samo grobari ti koji imaju kriminalce na stadionu. Oni postoje na svakom terenu. Oni imaju više godina robije nego vi života", kaže Jovanović.
 
Ponovio je da policija zna se ko se okuplja kod njegovog stana i da to nije od juče.
 
"Stali su ispred nas, okrenuli glavu pred tim urlicima, nazivali su me Šipatrom, pevali zemunskom klanu, vređali moju Jelenu. Meni su rekli da su neki privedeni i dali izjave u policiji. Branio sam se. Da vam neko uradi jedan promil što meni rade svakog dana… Tu su se namestili, tu čekaju i provociraju svaki dan", kaže Jovanović.
 
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se izvrše sve neophodne provere povodom oštećenja objekta brze hrane "Pončo" na Novom Beogradu, u kome je učestvovao i Čedomir Jovanović.
 
Naloženo je i da se pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika tog objekta i građana koji su zatečeni na licu mesta. Takođe, naloženo je da se uzmu video zapisi iz pomenutog objekta i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja, saopšteno je iz tužilaštva.
 
Jovanović je sinoć razbio izlog lokala, a on je izjavio da su ga prethodno napali navijači.
  • pera

    04.06.2021 12:56
    ..
    Zali se svom Vucicu. On ih kontrolise. Verovatno ih je on i poslao.
  • g pen

    04.06.2021 07:08
    I ja sam bio beli listic zbog ponude na glasanju. A glasali su samo stranacki uvlakaci. Sto objasnjava stanje nacije.
  • Giga Moravac

    04.06.2021 00:42
    Imaš kompleks
    Ti si samo pajac što visi s` tuđe uzice,
    varalica šarena na vrhu tuđe udice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija