Prijave za subvencije klubovima i barovima moguće do ponoći

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da danas u ponoć ističe rok za prijavu za subvencije noćnim barovima i klubovima.
Prijave za subvencije klubovima i barovima moguće do ponoći
Foto: 021.rs
Ministarstvo je 22. maja raspisalo javni poziv za utvrđivanje prava na subvencije za podršku radu noćnih barova i noćnih klubova zbog poteškoća u poslovanju prouzrokovanih epidemijom.
 
To se odnosi na one koji imaju pretežnu šifru delatnosti: 5610 - delatnosti restorana i pokretnih ugostiteljskih objekata ili 5630 - usluge pripremanja i usluživanja pića, koji su u sistemu PDV-a i koji posluju u ugostiteljskim objektima vrste "noćni bar" ili "noćni klub". 
 
Zahtev sa potrebnom dokumentacijom može se podneti putem portala ePorezi do 5. juna u ponoć.
  • završite

    05.06.2021 10:32
    Zašto ne do 2 nego do ponoći.
    Pustite ljude da rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija