Ikodinović: Udovičić kao ministar sporta nije uradio ništa za devet godina

Predsednik Odbora Narodne stranke za sport Danilo Ikodinović izjavio je da ministar sporta Vanja Udovičić za skoro devet godina mandata "nije uradio gotovo ništa".
"Koji objekti su izgrađeni, koji tereni, koja edukacija dece je održana? Šta je Udovičić uradio na planu školskog sporta, univerzitetskog sporta, rekreativnog sporta. Nije sport samo onaj vrhunski, nego sport polazi od dece", rekao je Ikodinović za televiziju Nova S.
 
Ikodinović je istakao da je cilj Narodne stranke da sport približi deci kojoj bi na početku trebalo da bude omogućeno da se bave sportom besplatno i da ne plaćaju "nenormalne članarine" u sportskim klubovima.
  • Poznavalac neprilika

    11.06.2021 06:33
    Pa kako ?
    Jel namestio predsednicu RSS i gen sek u RSS da bi se oslobodilo mesto u Ruk.savezu BGD za izabranika.
  • Mile rent-a mozak

    10.06.2021 17:49
    Pa zar se ne računa Univerzijada i punjenje Jasnićevih džepova? A i prodao je bušne bazene za izgradnju nacionalnog trening kampa za milionče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.