Čedomir Jovanović podneo krivičnu prijavu protiv Rebića

Čedomir Jovanović, lider LDP-a, podneo je krivičnu prijavu protiv direktora policije Vladimira Rebića, Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
U krivičnoj prijavi, Jovanović navodi da je direktor policije Vladimir Rebić zloupotrebio službeni položaj svesno i sa namerom ne vršeći svoju dužnost. Lider LDP-a konstatuje da je Rebić time ugrozio život njegove dece i njegove porodice.
 
Jovanović podseća da je 13. maja 2021. godine Jedinica za obezbeđenje ličnosti ukinula obezbeđenje njegovoj deci, povukla i njegovo obezbeđenje, uprkos činjenici da je bio štićena ličnost poslednjih 20 godina.
 
U krivičnoj prijavi u koju je Tanjug imao uvid, Jovanović navodi da nije dobio dopis o ukidanju obezbeđenja već da je o tome, kao i srpska javnost, saznao iz medija. 
 
Dodaje da direktor policije, ne samo da nije vršio svoju dužnost, već je zloupotrebio svoj položaj iznoseći neistine u jutarnjem programu Prve televizije o istrazi o incidentu koji se dogodio 2.juna na Novom Beogradu.
 
"Direktor policije je to učinio uprkos činjenici da sam ja štićeno lice, svesno stvarajući pogrešnu i lošu sliku o mojoj porodici i meni, tako podrivajući i šireći mržnju prema nama koja može da izazove sledeći napad, nanoseći time nematerijalnu štetu i strah za život moje porodice i mene", navodi, između ostalog, Jovanović u krivičnoj prijavi protiv Rebića.
  • Napokon

    13.06.2021 07:44
    Da i Rebić
    Nešto pametno uradi. Jel Čedo "prepošteni", kako to da tebi neko preti? Pa ko su ti pajtosi? Što te ne paze? O trošku države da tebe i tvoje čuvaju? Šta si toliko zgrešio i o koga se ogrešio? Dođe sve na naplatu. Rebiću, svaka čast!
  • Niko

    12.06.2021 22:22
    A sto gospodin sam ne placa obezbedjenje? Ima firmi koje je kupio na zenu u privatizacijama,vladao je godinama i nakrao se,tast mu bio glavni za uvoz lekova? I najbitnije siptare brani i voli za sve evre sto mu daju?
  • Nikola

    12.06.2021 21:11
    Totalno nebitan lik
    Izvršava samo naloge zna se koga. Poslušan jer je dužan do bola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.