VIDEO: Objavljen snimak hapšenja inspektora koji je odavao informacije Belivuku

Inspektor SBPOK Božidar Stolić uhapšen je zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima kavačkog klana, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.
VIDEO: Objavljen snimak hapšenja inspektora koji je odavao informacije Belivuku
Foto: 021.rs (arhiva)
MUP je danas objavio i snimak njegovog hapšenja.
 
On se na saslušanju branio ćutanjem, a određen mu je pritvor do 30 dana. MUP je saopštio da je pao na poligrafskom ispitivanju.
 
Stolić, inspektor za krvne i seksualne delikte u SBPOK, učestvovao je u prikupljanju dokaza o ubistvima u kući u Ritopeku i na tom slučaju je radio sve do hapšenja u četvrtak uveče.
 
Kako je rekao ministar Aleksandar Vulin, zahvalјujući Stoliću, Radoje Zvicer, Velјko Belivuk i Marko Milјković dobijali su informacije, a  Zvicera je nastavio da obaveštava i nakon što je grupa Belivuka i Milјkovića pala. 
 
  • Iiiii

    13.06.2021 12:45
    Akcija!
    To je to, rez!
  • Pedja

    13.06.2021 10:48
    Koješta
    Vučić, Belivuk... U čemu je razlika?
  • Djomla

    13.06.2021 10:06
    Kao on nije
    Sljam mozda jos gori nego ti sa inicijalima oni ne glume zakon I sluze narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.