VIDEO: Ministarku Mihajlović u Loznici dočekali zvužduci i povici "Marš sa Drine"

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović dočekana je u sredu u Loznici uz zviždanje i povike građana koji su protestovali protiv projekta Jadar.
VIDEO: Ministarku Mihajlović u Loznici dočekali zvužduci i povici "Marš sa Drine"
Foto: 021.rs
Mihajlović su sačekali transparenti "Ne damo Jadar" i "Marš sa Drine", a sve vreme su se čuli zvižduci.
 
Ona se, međutim, na to nije obazirala, već je s osmehom prošla pored demonstranata, piše portal Nova.rs.
 
Ministarka rudarstva i energetike izjavila je prilikom posete Loznici da će građani biti upoznati sa rezultatima analiza pa će onda, kako je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio, odlučiti o tome hoće li se realizovati projekat "Jadar".
 
"Loznica je oduvek bila poznata po rudarstvu, a neki iz bivše vlasti su uništavali fabrike. Mi treba da budemo odgovorni i da govorimo samo istinu i zato želim da pošaljem poruku da kao što smo sve do sada radili zajedno, to ćemo raditi i dalje", istakla je Mihajlović, a saopštilo njeno ministarstvo.
 

Teme

Jadar
  • Novosadista

    18.06.2021 20:32
    @kiza 57
    To su botovi,ne svesni sta se desava oko njih,prodali bi i dupe za sendvic,dusu prodali za 2000,izdajice Srbije.
  • Bahatovic

    18.06.2021 15:00
    Zena je steta za ovu drzavu dje god bila
  • osa

    17.06.2021 20:14
    Podrška aktivistima koji štite Jadar, Drinu, Savu, Dunav. Kako iko sme da izađe i da laže te ljude, i građane ove zemlje da će imati koristi od eksploatacije firme koja u svetu nigde ništa pozitivno nije uradila. U Juti, traže lekare i medicinske radnike koji bi građane posavetovali kako da ublaže štetne posledice dugogodišnje pogubne eksploatacije litijuma. Ili, kako da zakamufliraju i prikriju svoja 'zlodela'. Ovde se uništenjem roditelja 'naše dece' i same te dece sistematski bave oni koji sve građane i sve stavljaju u službu svoje dece i članova svoje porodice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija