Čanak: Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

LSV je osudio zahtev ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.
Čanak: Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu
Foto: 021.rs
"Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjana Marković, navikli smo na sve i svašta. Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku, lažnom policajcu, lažnom levičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse leči oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri", navodi se u saopštenju LSV koje potpisuje predsednik stranke Nenad Čanak.
 
Kako se dodaje, Vulin to radi u celom regionu, jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora.
 
"Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu. Taj sud je osnovan rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN. Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju. Ne očekujemo od portparola Mirjane Marković ništa dobro, ali tražimo od poslanike Narodne skupštine Republike Srbije da usvoje deklaraciju koju su izglasale njihove kolege iz Crne Gore i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svetu", zaključuje Čanak.
  • oznaš tamburaš

    28.06.2021 19:51
    Lažni autonomaš protiv lažnog patriote, velika dilema koji je veća štetočina. Obojica iz iste firme za proizvodnju laži i trgovinu ljudskom nesrećom. Svaki u svom resoru, ne ide im baš nešto nisu posebno korisni, odavno im niko ne veruje ali drže ih kao višedecenijske proverene kadrove.
  • Новосађанин

    25.06.2021 12:39
    коментар
    Не разумем зашто би икога требало да интересује мишљење Н. Чанка.
    Башка Вулин и тетка...
  • Limanac

    23.06.2021 15:43
    @Djordje
    “Sviđao vam se Čanak ili ne, sve što je rekao o Vulinu je istina.”

    Jaka stvar, što nam je jedan propali Ligaš, rekao o Voolinu, kao da i mi svi, to nismo znali.

    Što nešto ne kaže o sebi i o svojoj koaliciji sa tom istom personom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija