Automobili na prelazu Sremska Rača čekaju do sat i po

Automobili na graničnom prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom, na izlazu čekaju sat i po, a na ulazu u zemlju čekaju pola sata, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.
Automobili na prelazu Sremska Rača čekaju do sat i po
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kamioni na prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu čekaju dva sata, dok na prelazu Šid čekaju oko sat vremena.
 
Teretnjaci na izlaz iz Srbije na prelazu s Mađarskom Kelebija čekaju dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.
 
Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod autoputa kod Bubanj Potoka, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.
 
Od danas do 7. jula na deonici Novi Karlovci - Stari Slankamen na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na urgentnom održavanju.
 
Saobraćaj za Stari Slankamen sa državnog puta II A reda broj 126 na autoput E-75 izvršiće se alternativnim pravcima preko puteva Beška - Krčedin - Stari Slankamen i Stari Banovci - Belegiš - Surduk - Stari Slankamen.
 
Preusmerenje saobraćaja za Nove Karlovce sa državnog puta II A reda broj 126 na autoput E-75 izvršiće se alternativnim pravcima preko državnog puteva Stara Pazova - Novi Karlovci i Beška - Krčedin - Stari Slankamen - Surduk - Belegiš - Stari Banovci.
 
Kiša se večeras očekuje u istočnim i južnim, ponegde i u centralnim predelima, sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, podsetio je AMSS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.