Uhapšen jer je komšiju polio benzinom i zapalio

Policija je večeras uhapsila D. Z. (58) iz Dublja, kod Bogatića, koji se sumnjiči da je u subotu uveče benzinom polio i zapalio komšiju M. R. (62).
Uhapšen jer je komšiju polio benzinom i zapalio
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policijska patrola je, nakon intenzivne potrage tokom noći i danas, u koju je bilo uključeno više patrola, večeras oko 18 časova pronašla osumnjičenog u jednoj kolibi na periferiji Dublja, prema Zminjaku.
 
Osumnjičeni je sinoć u alkoholisanom stanju, sa ranije pripremljenom flašom benzina i upaljačem, došao pred kuću komšije M. R. i pozvao ga da izađe, a posle kraće svađe, polio ga benzinom i zapalio, prenosi Telegraf.rs.
 
M. R. je prebačen u šabačku bolnicu sa opekotinama drugog i trećeg stepena na 60 odsto tela.
 
"Zbrinut je u intenzivnoj nezi, pošto je u teškom stanju, priključen je na mehaničku ventilaciju i nakon što je njegovo stanje stabilizovano, transportovan je na Klinku za plastičnu hirurgiju u Beograd", rekli su u šabačkoj bolnici.
 
Osumnjičeni je večeras priveden u policijsku stanicu u Bogatiću, a sutra će, uz krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija