Brnabić predložena za Vidovdansku nagradu "za časno i odgovorno obavljanje državničkih poslova"

Premijerka Srbije Ana Brnabić predložena je za Vidovdansku nagradu, najviše priznanje Grada Kruševca.
Brnabić predložena za Vidovdansku nagradu "za časno i odgovorno obavljanje državničkih poslova"
Foto: 021.rs
Predlog Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Grada Kruševca treba da potvrde odbornici Skupštine na sednici zakazanoj za petak, 25. jun.
 
U obrazloženju predloga je navedeno da Brnabić dobija nagradu "za dosledno, časno i odgovorno obavljanje državničkih poslova i izuzetan doprinos privrednom razvoju Srbije i Kruševca".
 
"Grad Kruševac i privrednici grada Kruševca ostvaruju uspešnu saradnju sa Vladom Srbije, koja je naročito intenzivirana u toku prošle godine, za vreme pandemije korona virusa", dodaje se u obrazloženju.
 
Komisija je predložila da Plakete grada pripadnu Klubu privrednika Kruševca, direktoru "Puteva Srbije" Zoranu Drobnjaku, kruševačkom Centru za socijalni rad, a posthumno sportisti i treneru Karate kluba Kruševac Oliveru Oliju Tomiću i gradonačelniku Bijeljine Mići Mićiću.
 
Grad će, na Vidovdan, biti domaćin državnom rukovodstvu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće cveće na Spomenik kosovskim junacima, a potom u Kruševcu zaseda Vlada Srbije. Proslavi Vidovdana prisustvovaće i patrijarh srpski Porfirije.
  • Лиманац

    23.06.2021 11:30
    Срамота.
  • Swe

    22.06.2021 16:07
    U Švedskoj prošle sedmice pala vlada zbog par procenata poskupljenja stanarina, a Holandska pre par meseci zbog poreskih olakšica za par hiljada ljudi sa malom decom. Gde je tu moral, na zapadu ili Srbiji?
  • Jeja

    22.06.2021 15:29
    Ne može bez revanšizma u okvirima zakona naravno.
    Tu podrazumevam i obavezno oduzimanje nagrada, povelja.... koje su sami sebi dodeljivali i nameštali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.