Google Cloud od sada i na tržištu Srbije

Google Cloud će preko svog lokalnog partnera u Srbiji, kompanije Devoteam G Cloud Srbija, direktno sarađivati sa klijentima sa našeg tržišta i voditi ih kroz njihova cloud putovanja.
Sve to, naravno, uz podršku sertifikovanih Google stručnjaka.
 
Ova vest o dostupnosti G Cloud proizvoda na našem tržištu je logičan sled najavljenih planova kompanije Devoteam da generiše milijardu evra akumulirane prodaje pomoću Google Cloud-a do 2024. godine. Ostvarenjem ove inicijative kompanija Devoteam će postati broj 1 Google Cloud partner na EMEA tržištu.
 
Kao tržište koje brzo raste, ova investicija će stimulisati mogućnosti za rad IT profesionalaca u oblastima kao što su DevOps, SecOps, SisOps, Cloud Transformation, Data & AI, IaC itd.
 
Obzirom da Srbija predstavlja novo tržište na kojem Devoteam grupacija već ima utvrđenu poziciju, Google Cloud ponude su odabrane u skladu sa trenutnom potražnjom na srpskom tržištu. Prvi segmenti poslovanja dostupni u Srbiji su:
 
- Modernizacija infrastrukture
 
- Lift & Improve
 
- Anthos
 
- Data & AI Solutions
 
- Workspace
 
Kako tržište sazreva, uvodiće se nove ponude. 
 
Kompanija Devoteam, Google Cloud Premier Managed Service partner, je nagrađena kao "EMEA Reseller Partner" 2019. godine. 
 
  
 
G Cloud-a donosi sledeće promene u poslovanju: modernizaciju infrastrukture, modernizaciju legacy aplikacija, transformaciju strategije podataka i analitike uz pomoć modernih rešenja za skladištenje podataka, kreiranje digitalnog poslovnog okruženja i unapređenje korisničkog iskustva. 
 
Kompanije i organizacije iz sledećih delatnosti su najčešći korisnici G Cloud proizvoda:
 
- Usluge
 
- Proizvodnja
 
- Zdravstvene ustanove
 
Javni sektor
 
Sa više od 10 godina iskustva kao Google Cloud, MSP i Premier Partner, kompanija Devoteam ima za cilj utvrđivanje svoje pozicije na tržištu Srbije kao  referentni Google Cloud partner.
 
Devoteam ima više od 2.300 klijenata u 18 zemalja što upravo čini Devoteam G Cloud globalnim liderom u Google Cloud tehnologijama.
 
Devoteam je ponosno pomogao preko milion korisnika u njihovoj migraciji na Google Workspace. 
 
Sa iskustvom od 25 godina i 8.000 zaposlenih širom Evrope i Bliskog Istoka, kompanija Devoteam zastupa stav da tehnologija treba da služi ljudima i da kreira promene na bolje.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija