Vlasnik azila za pse u Čumiću pušten iz pritvora

Vlasnik azila za pse "Vučjak" Dejan Gačić, koji je uhapšen u noći između 17. i 18. juna pod optužbom da je zlostavljao životinje, izašao je juče u popodnevnim časovima iz pritvora.
Vlasnik azila za pse u Čumiću pušten iz pritvora
Foto: 021.rs
Prema saznanjima portala Glas Šumadije, usvojen je predlog advokata za ukidanje pritvora, jer ne postoji opasnost uticanja na svedoke, a predmet dalje ulazi u redovni sudski postupak.
 
Gačiću je 18. juna bio određen pritvor do 30 dana, a tokom 13 dana provedenih u pritvoru jedno vreme je štrajkovao glađu. 
 
Volonteri u azilu za pse "Vučjak" i Gačićevi prijatelji su za vreme dok je bio u pritvoru organizovali skupove podrške ispred suda u Kragujevcu i azila u selu Čumić nadomak tog grada.
 
Na skupu održanom 20. juna većina okupljenih rekla je da "želi da se sazna istina", koja je drugačija od one koja je mogla da se čuje u medijima i sazna iz zvaničnih saopštenja MUP-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.