Marko Đurić postao ambasador Srbije i u Kolumbiji

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić postao je i nerezidencijalni ambasador Srbije u Kolumbiji.
On je informaciju objavio na svom tviter profilu.
 
Njegova titula glasi "izvanredni i opunomoćeni ambasador".
 
"Radujem se jačanju naše saradnje", poručio je Đurić nakon prijema kod predsednika Republike Kolumbije Ivana Dukea.
 
 
Đurić je ambasador Srbije u SAD od oktobra 2020. godine. Prethodno je bio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju i to ukupno šest godina.
  • ma daj

    07.07.2021 15:37
    @profa
    Brate, Alan je car i sve što ovaj nije.
  • Pop Cira

    05.07.2021 23:40
    Uzaludni vapaj
    Pre deset dana zovem iz Nemacke ambasadu u Berlinu,niko se ne javlja,sekretarica se ukljucuje sa opcijama 1,2,3,4...9(znate sta mislim),broj 9 su hitni slucajevi i to sam probao,nista i niko se ne javlja.Toliko sam puta probao da sam morao da pokusam i u Düseldorfu,Frankfurtu,Hamburgu,München,Zürich(CH),Bec(A),Pariz(F) i nista, cela agonija je trajala od 9h-16h,nikog nema u ambasadama u pola Evrope da se javi na minimum 50 mojih poziva. Pitam se samo koga mi to sve placamo,da ne rade svoj posao . Da sam nazvao ambasadu Libije,siguran sam da bi se neko javio.
  • Jovana

    05.07.2021 20:00
    Svakom po zasluzi
    Kao sto je neko rekao, svi se smeju, a on dobija 2 ambasadorske plate i zivi u Americi a sve to na racun poreskih obveznika Srbije, izmedju ostalog i onih koji rade u kompanijama kao sto je Lir za 400 evra plate max.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.