Vesić: Vežbam kineski povodom izlaska moje knjige na tom jeziku

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavio je da vežba kineski zbog svoje Knjige o Beogradu na tom jeziku.
Vesić: Vežbam kineski povodom izlaska moje knjige na tom jeziku
Foto: 021.rs
Kako je naveo na Fejsbuku, sa svojim kineskim prijateljima vežbao je obraćanje na kineskom povodom izlaska iz štampe njegove Knjige o Beogradu na kineskom jeziku.
 
Uz tekst, Vesić je okačio i sliku na kojoj se vidi kako, sa dvoje kineskih prijatelja, za stolom, u velikom salonu vežba jezik.
 
Vesić je pre dva dana objavio da je iz štampe izašla njegova Knjiga o Beogradu na kineskom jeziku.
 
"Posle izdanja na srpskom, engleskom i ruskom jeziku moja Knjiga o Beogradu biće dostupna i čitaocima sa kineskog govornog područja. Narednih meseci jedan kineski izdavač objaviće Knjigu o Beogradu i u NR Kini", naveo je Vesić.
 
On je napomenuo i da knjiga na kineskom ima dve nove priče - o Beograđaninu i glumcu Bati Živojinoviću, koji je decenijama bio najpopularniji glumac u toj zemlji, i priču o NATO bombardovanju kineska ambasade 7. maja 1999. godine u kome su poginula tri kineska državljanina, a povredjeno je dvadeset.
  • Msp

    12.07.2021 18:31
    ???
    Bože me sačuvaj ...
  • Beba

    07.07.2021 14:17
  • Ivan

    07.07.2021 14:10
    U jeeeeeee....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija