Aleksić: Vučić poslao najgore na dijalog o izbornim uslovima

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je sastav delegacije SNS u dijalogu o izbornim uslovima, uz posredovanje EU, poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića Evropi.
Aleksić: Vučić poslao najgore na dijalog o izbornim uslovima
Foto: FoNet
Kako je dodao, time pokazuje koliko uvažava predstavnike Evropskog parlamenta i koliko mu je stalo do poštovanja demokratskih načela i evropskih vrednosti.
 
"Vučić je poslao najgori skupštinski šljam, koji je sinonim za sve suprotno u odnosu na načela evropski uređenih zemalja", rekao je Aleksić portalu Nova.rs.
 
Srpsku naprednu stranku u dijalogu predstavljaju poslanici Marijan Rističević, Sandra Božić i Vladimir Orlić, a Aleksić je rekao da takav izbor vlasti neće promeniti pristup Narodne stranke.
 
"Što se nas tiče, mi ćemo se izboriti protiv ovog režima i protiv tog društvenog taloga. Predstavnici EU bi trebalo da se zamisle s kim razgovaraju, koga su podržavali svih ovih godina i da li će to i dalje da rade, pošto im na pregovore dođe Rističević. To je veliko poniženje, nadam se da će predstavnici EU biti za nijansu svesniji s kim razgovaraju i o kome je reč", kazao je Aleksić.
 
U ime grupacije Udružena opozicija Srbije, koju predvodi Narodna stranka, u današnjem dijalogu u Palati Srbija učestvovali su predsednik i generalni sekretar Narodne stranke Vuk Jeremić i Stefan Jovanović, predsednik Državotvornog pokreta Srbije Slobodan Samardžić, predsednica Pokreta Slobodna Srbija Lidija Martinović i Đorđe Vukadinović.
  • Iguman

    10.07.2021 07:55
    Bas suprotno. Mislim da su to najbolji kadrovi sns. Pogledajte samo tu prosvecenu I produhovljenu facu Risticevica.
  • Ana

    10.07.2021 00:00
    Bitno je da ima predstavnika vlasti., ali opozicija zna samo da vredja.
  • Ivana

    09.07.2021 22:07
    Opozicija
    Prestanite više da kukate nemate šta sa čim da raspoložate ali stvarno nemate. Aleksić je opozicionar teški.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija