Državljanin Nemačke preminuo na Horgošu

Državljanin Nemačke (80) turskog porekla preminuo je oko podneva na graničnom prelazu Horgoš.
Državljanin Nemačke preminuo na Horgošu
Foto: Pixabay
Kako je javila RTS, porodica je na prelaz stigla automobilom iz Nemačke, a sin preminulog je od srpske granične policije zatražio pomoć jer je njegovom ocu pozlilo.
 
Ubrzo je na lice mesta stigla Hitna pomoć, međutim, lekar je mogao samo da konstatuje smrt.
  • Kultura

    12.07.2021 16:26
    Samo pogledati tu zluradu sreću i radost autohtonih vojvođijanaca jer je osoba mrtva a da bi i to upotrebili da pljuju po zemlji u kojoj žive i svakodnevno je zaseravaju dok se apsurdno istovremeno žale zato što je zasrana. Izvorno, tipično i u Evropi jedinstveno vojvođanski.
  • H

    11.07.2021 00:49
    Nikad neću razumeti zašto Turci iz Nemačke idu kolima do Turske. Tri dana jahanja bez potrebe.
  • Ja

    10.07.2021 22:58
    Madjari su najveca *vna… prave bezpotrebnu (vestacku) guzvu. Danas na izlazu iz Sr 5 minuta cekanje ali zato kod madjara onda 2,5 sata… jer Boze moj moraju svaki pasos po 20 minuta da gledaju… Da ne pisem licno misljenje sta mislim o njim i granici…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija