REM izabrao nove članove upravnih odbora RTV i RTS, među njima i Muharem Bazdulj

Za članove Upravnog odbora Radio televizije Vojvodine danas su izabrani Aleksandar Komnenović, Borislav Pupavac, Marko Ćalić, Aleksandar Čupić i Valentin Mik.
REM izabrao nove članove upravnih odbora RTV i RTS, među njima i Muharem Bazdulj
Foto: Pixabay
Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je na današnjoj sednici izabrao i novih šest članova Upravnog odbora Radio-televizije Srbije.
 
Kako je objavljeno na sajtu REM-a, za nove članove UO RTS izabrani su Muharem Bazdulj, Branislav Klanšček i Milivoje Pavlović, a nastaviće da radi i troje dosadašnjih članova, i to Branko Radun, Ljiljana Đurđevac i Miroslav Nikolić.
 
Upravni odbori republičkog i pokrajinskog javnog servisa imaju po devet članova, a mandat još traje Branku Bjeliću, Branislavu Popoviću i Jovanu Adamovu u UO RTV-a, kao i Šćepanu Praščeviću, Nenadu Jankoviću i Zoranu Panoviću u UO RTS-.
 
Republički javni servis bio je tri meseca bez upravnog odbora, jer je starom sastavu istekao mandat sredinom aprila.
 
Savet REM-a je u tri navrata bezuspešno pokušavao da izglasa nedostajuće članove upravnih odbora, jer na sednicama nije bilo kvoruma za dvotrećinsku većinu, koliko je potrebno za izglasavanje takve odluke.
  • H

    13.07.2021 17:31
    Radun sve stiže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.