Pod dejstvom alkohola, kokaina i bez vozačke autoputem vozio porše 173 km/h

Beogradska policija isključila je iz saobraćaja tridesetdvogodišnjeg muškarca iz Severne Makedonije koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, droge i bez vozačke dozvole.
Pod dejstvom alkohola, kokaina i bez vozačke autoputem vozio porše 173 km/h
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policija je jutros u 4:43 časova na naplatnoj rampi Vrčin zaustavila vozilo "porše karera", kojim je upravljao tridesetdvogodišnjak koji se autoputem Niš - Beograd kretao brzinom od 173,4 km/h, gde je brzina ograničena na 130 km/h.
 
Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozio bez položenog vozačkog ispita, a alkotestiranjem da je vozio sa 0,28 promila alkohola u organizmu, dok je droga testom utvrđeno da je bio pod dejstvom kokaina. 
 
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete prekršajne prijave.
  • Pilot

    15.07.2021 21:27
    Prekršajna prijava?!
    Strašno...Biće da zakon važi samo za sirotinju...
    Ovo je žalosno smešno...takvi treba da budu zatvoreni...pa naj manje 15 godina...u startu...i to bez prava na pomilovanje...nego...ima tu u tim sranjima dosta mamine i tatine dece pa di ćeš po njima...
  • Uroš

    15.07.2021 17:50
    Između redova
    Bez vozačke dozvole ne mora obavezno da znači da je nema. Ne piše bez položenog vozačkog ispita. Nedorečeno manipulacija.
    Ako stranac nema dozvolu pri sebi, samo ga finansijski oderu, nema bodova ni zabrane ulaska u Srbiju. 1500 evra je sitnica za makedonskog vlasnika poršea
  • Vlada

    15.07.2021 14:34
    Ajde još da razumem da sve to pojedinačno predstavlja prekršaj, ali voziti prebrzo + pijan + drogiran + bez dozvole jednostavno MORA da se kvalifikuje kao krivično delo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.